Castellano
Emili Gavarró
Psicología integral cuerpo-mente

Presentació

test_370
La vida es en veritat un regal maravellos pro algunes circunstancies t'han convençut que aixo no es aixi. Les circunstancies que has viscut i que estas visquent en aquest moment, son en realitat l'efecte del que creus i no la causa. El que mes mal et fa no es el que succeeix sino la teva interpretaciò dels fets i la teva reacciò als mateixos. Quan hagis entes i assimilat aquesta veritat s'obrira devant teu una nova forma de viure la vida molt mes feliç, plena i satisfactoria. Una forma en la que deixarás de ser una victima per passar a ser un/a creador/a responsable de la teva realitat.
 
 
Soc l'Emili Gavarrò, psicoleg i porto mes de vint anys ajudant a les persones a resoldre els seus problemes emocionals, sentimentals i de relaciò. Em sento un privilegiat i molt agrait d'haver pogut realitzar aquesta tasca en la qual mai he deixat de creixer tant professionalment com personalment. La meva feina mes que feina es un plaer i podria dir que soc psicoleg les 24 hores del dia doncs sempre estic estudiant o indagant en les profunditats de la ment i de l'anima. En aquest espai web podras veure l'essencia del meu pensament i de la meva feina. si  creus que et podria ajudar en alguna cosa, no dubtis a trucar-me i t'atendré amb mol de gust.
 

Tenim ales per volar .., però ens han explicat que només podem caminar arran de terra .., i ens ho hem cregut ... Vine a batre les teves ales al vent i a comprovar per la teva pròpia experiència el que és el vol de la
llibertat ...


Psicòleg a Cunit, Pallejà i Barcelona.
Solicitar Información


Etiquetas: